Live betting – Spill med live odds for mer spenning

I Norge og resten av verden har live betting blitt vanlig. Det sies at omtrent en tredjedel av alle spill som er plassert hos innsatsselskaper, kommer fra live odds. Antallet fortsetter å øke etter hvert som flere og flere prøver ut ordningen. Med rask beslutningstaking, mye action og kule markeder ser fremtiden lys ut for i spillsatsing. I dag er det ikke noe norsk spillselskap som ikke tilbyr live odds. Du kan til og med bruke bonusen din til å satse live. Flere og flere prøver seg blant norske spillere.

BOOKMAKER BONUS BONUS BONUS BESØK NÅ
5000 NOK BESØK NÅT & C Apply
2000 kr + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€1000 BESØK NÅT & C Apply
2500 NOK + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€2000 og 20 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
1000 NOK BESØK NÅT & C Apply
500 free spins på Fire Joker BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 77 free spins BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply

Bruk din live betting bonus

Som ny spiller hos et spillselskap kan du ofte motta en oddsbonus. Dette er en slags gave fra spillesiden fordi du har valgt å registrere deg og spille med dem. Ved å gi deg en bonus ønsker de deg velkommen mens du får muligheten til å prøve spillselskapet på en god måte. Det du bør følge med på før du bruker bonusen din på live odds er omsetningskrav og minimumsodds. En bonus har vanligvis regler og betingelser som sier at du må satse gevinsten din et visst antall ganger. I tillegg må du plassere innsatsene dine til den minste oddsen som spillesiden krever. Hvis du oppfyller disse kravene, har du gode betingelser for å bruke bonusen din på live betting.

Fotball har flest markeder

Det er mange idretter som er perfekte for live betting. For eksempel ishockey, tennis, langrenn og alpint. Det er imidlertid ikke mulig å komme bort fra at spillsidene har det største utvalget av fotball. Alle kamper fra de største ligaene, så vel som norske serier som Eliteserien, er tilgjengelige med de fleste markedene i hver kamp.

Gjennom live odds på fotball kan du følge kampene og spille når du tror du har oppdaget noe. Live odds fordeler de som ikke stresser seg så vel som de som er flinke til å ta raske avgjørelser. Med oddsen som stadig endres i henhold til forskjellige situasjoner i kampen, er det viktig å få det til. Dette gjør du ved å tilegne deg stor kunnskap om laget i kampen du skal spille på. Da vil du legge merke til at betydelig flere live odds går inn.

Live betting - Spill med live odds for mer spenning

Kombiner med livestream

Flere og flere spillselskaper har valgt å streame sport live fra hele verden. Det er mye å oppdage ved å se på betting selskaper. For eksempel kan du se mindre idretter som du ellers ikke ville sett på. I tillegg er det gode rettigheter som La Liga, NBA og Grand Slam innen tennis tilgjengelig på flere forskjellige spillsider.

Strøm kampene direkte fra nettbrettet, mobilen eller datamaskinen. Du kan angi varsler slik at du mottar påminnelser akkurat i tide for kampstart. Alle kamper som er tilgjengelige for live-spill, er også synlige på hjemmesiden når du besøker en sportsbook. Hvis du ser et TV-ikon, er kampen vanligvis tilgjengelig for live stream. Dette lar deg se kampene gratis mens du plasserer dine spill.