Gratis spill og risikofrie spill for å maksimere oddsen

Det er mange forskjellige typer oddsbonuser hos norske bookmakere i dag. Blant de mest populære av bonuser er gratis spill og risikofrie spill. De forskjellige kampanjene har mange likheter, men fremdeles forskjellige. Oppdag all moroa som er tilgjengelig blant oddsbonuser i dag, og sørg for at du får mer ut av spillene dine gjennom et spennende bonustilbud. Det vil gi deg mer frihet i betting.

BOOKMAKER BONUS BONUS BONUS BESØK NÅ
5000 NOK BESØK NÅT & C Apply
2000 kr + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€1000 BESØK NÅT & C Apply
2500 NOK + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€2000 og 20 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
1000 NOK BESØK NÅT & C Apply
500 free spins på Fire Joker BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 77 free spins BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply

Gratis spill hos bookmakere i Norge

Et gratisspill er det samme som et free bet. Som spiller vil du se begge uttrykkene ofte med spillselskapene. Tilbudet innebærer at du får en pengesum fra oddsselskapet. Det kan være omtrent 100 kroner eller 1000 kroner, beløpet varierer avhengig av hvilket bettingselskap du spiller med. For eksempel kan et spillselskap gi deg et gratis spill når du registrerer deg som ny kunde. Da er det vanligvis ganske store beløp som er mulig å motta.

Det er også bettingselskaper som gir det til deg som eksisterende kunde. For eksempel kan du få 100 kroner gratis fra en bookmaker når det er en stor kamp i Premier League eller Champions League. Noen free bets kommer med omsetningskrav. Da må du satse på eventuelle gevinster du får fra gratisspillene. Samtidig kan det være verdt det fordi du fortsatt har pengene gratis fra spillselskapet.

Risikofrie spill hos tippeselskaper er gode

Med et risikofritt spill hos en bookmaker bruker du dine egne penger når du satser. Forskjellen er at hvis innsatsen din ikke går inn, får du pengene tilbake fra bookmakeren. For eksempel kan du få 100 kroner i risikofritt spill. Fordi du får pengene tilbake, velger mange spillere å plassere risikofrie spill på oddsen. Å plassere en risikofri innsats på lave odds eller «sikkert» spill føles nesten unødvendig fordi du fortsatt vil få pengene tilbake hvis du ikke lykkes. Derfor bruker de fleste risikofrie spill når de har en overraskelse på gang.

Avhengig av hvilken bookmaker du spiller med, varierer vilkårene og reglene for risikofrie spill. Noen gir deg pengene tilbake som kontanter som du kan ta ut til betalingsmåten. Andre spillselskaper velger i stedet å stille omsetningskrav på pengene de gir tilbake. Da må du snu pengene før det er mulig å ta ut dem.

Bonuser i mobil og nettbrett

Både gratisspill og risikofrie spill er veldig enkle å motta på mobil og nettbrett også. Fordelen med dette er at du kan bruke velkomstbonusen hvor du vil uten å måtte ha en datamaskin tilgjengelig. Det gir større frihet på alle nivåer, og mange norske spillere velger i dag mobiltelefonen eller nettbrettet når de satser. Motta et risikofritt spill eller gratis spill til smarttelefonen din og få mer ut av spillene dine.

Gratis spill og risikofrie spill for å maksimere oddsen

Andre typer oddsbonuser

Det er ikke bare risikofrie spill og gratisspill som er tilgjengelige hos norske bookmakere. En innskuddsbonus er veldig vanlig hos spillselskaper, spesielt når du registrerer deg som ny kunde. Men det er også innskuddsbonuser for eksisterende spillere. Disse kalles reload bonuser og er veldig populære. Få en oddsbonus i dag for å komme i gang på den beste måten hos norske bookmakere.