Betting – Prøv sportsbetting hos norske spillselskaper

De fleste som holder på med sportsbetting gjør det fordi de er oppriktig engasjert i sport. Kanskje har de en favorittsport, en favorittutøver eller et favorittlag. Kanskje er de engasjert i idrett selv som trener, utøver eller via barn. Uansett hva som er årsaken så er det ikke jakten på de store gevinstene som driver dem som plasserer veddemål på sport. De gjør det på grunn av en genuin sportsinteresse. Og i kombinasjon med sportsinteressen fører sportsbetting til enda mer engasjement og spenning.

BOOKMAKER BONUS BONUS BONUS BESØK NÅ
5000 NOK BESØK NÅT & C Apply
2000 kr + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€1000 BESØK NÅT & C Apply
2500 NOK + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€2000 og 20 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
1000 NOK BESØK NÅT & C Apply
500 free spins på Fire Joker BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 77 free spins BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply

Gode bettingsider for nordmenn har mange spillmuligheter

Blant norske spillere er det selvsagt stor variasjon i hva man velger å plassere ett bet eller to på. Noen foretrekker den største idretten innenfor sportsbetting som er fotball. Da blir bettingen garantert en helårsbeskjeftigelse. Mange nordmenn er mest engasjert i vinteridretter som langrenn, alpint og skøyter, og da blir bettingen naturlig nok mer sesongbetont. Atter andre deler det opp etter årstidene og går for ski og fotball om vinteren og sykling og fotball om sommeren. 

Eller noen andre idretter som passer. Gode tippesider for norske spillere har nemlig et stort og variert spillutvalg uansett hva man vil spille på, der kan du også finne mange gode bettingtips. Enten det er store sporter som fotball, friidrett, vintersport, golf og motorsport eller de litt smalere som dart, biljard og gælisk hurling. Uansett preferanse så finner nordmenn alltid noe å spille på hos gode norske spillselskaper for betting. Det være seg om man vil spille på odds før en idrettsbegivenhet starter, eller på liveodds mens idrettsbegivenheten pågår. Mange velger å gjøre begge deler, og det legger garantert ingen demper på spenningen. Heller tvert om. 

De gode bettingselskapene byr på gode oddsbetingelser

Når man skal spille er det også viktig å spille der man får de beste betingelsene. Hvorfor skal man ikke gjøre det? Det koster jo det samme å spille uansett, men man vinner mer når man vinner. Og som kjent er det bare en ting som er mer morsomt enn å vinne, det er å vinne mer. Bettingselskaper som har fokus på norske spillere vet dette. De vet at norske spillere gjerne bruker litt penger på sportsbetting, men at de ikke spiller til dårlige oddsbetingelser. Norske spillere sammenligner odds hos flere bookmakere og velger den som tilbyr det beste. For å tiltrekke seg og beholde norske spillere tilbyr derfor de beste spillselskapene for norske spillere markedets beste oddsbetingelser. Eller har oddsgarantier som kompenserer for mellomlegget om man spiller til dårligere odds.

odds på amerikansk fotball

Noen bettingselskaper som er populære hos nordmenn

Siden det finnes enormt mange bookmakere på nettet spiller selvsagt nordmenn hos mange av dem. Samtidig er det slik at noen bettingselskaper får besøk av nordmenn oftere. Dette er fordi de har ekstra fokus på nordmenn med norske ambassadører og tilbud som retter seg mot Norge. For eksempel i forbindelse med en landskamp i fotball eller vinter-OL. Dette gjelder blant annet spillselskaper som Betsson, Coolbet, Bethard, Unibet, Nordicbet og ComeOn.