Cashout – Betting med cash out på norske oddssider

Spillselskapene i Norge blir stadig mer moderne og fortsetter å komme med nye løsninger. I dag foregår nesten all odds online, noe som gir betingelser for interessante funksjoner og bedre forhold for deg som spiller. En funksjon som ble utgitt for noen år siden er cashout, og i dag har den blitt standardisert. Noen tilbyr mer enn andre, men det er ikke mange bookmakere i Norge som ikke har cashout funksjonen. Som spiller kan cash out være nyttige i mange situasjoner, og til rett tid er funksjonen fantastisk.

BOOKMAKER BONUS BONUS BONUS BESØK NÅ
5000 NOK BESØK NÅT & C Apply
2000 kr + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€1000 BESØK NÅT & C Apply
2500 NOK + 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
€2000 og 20 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
1000 NOK BESØK NÅT & C Apply
500 free spins på Fire Joker BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 77 free spins BESØK NÅT & C Apply
2500 kr og 100 free spins BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply

Hva er egentlig Cash out?

Først må vi forklare hva cash out er, og det er forskjellige begreper for funksjonen. Cash out er langt den mest brukte av norske bookmakere, men “early agreement” og “cash in” brukes av noen internasjonale live betting sider. Konseptet er at du kan ta ut pengene fra innsatsen din allerede før kampen er over.

For eksempel, kanskje du satser på at Molde vinner hjemme mot Rosenborg. Etter 50 minutter lager Molde 1-0, men du har følelsen av at Rosenborg vil snu og vinne. Med cashout kan du ta ut deler av gevinsten og få utbetalt når Molde leder, selv om de ikke har vunnet kampen ennå. I dette eksemplet viser det seg at Rosenborg klarte å utligne til slutt, men siden vi allerede avsluttet spillet med cashout, tapte vi ikke alle penger.

Da er det bedre å vente til det endelige signalet

Cash out er veldig bra i riktig situasjon, men bør ikke brukes for mye. Vi fortsetter med et eksempel fra norsk fotball. Du har spilt Molde som vinner av kampen, og ved halvtid leder de 3-0. Du vil nå bli tilbudt penger ut av 40% av gevinstene dine. Siden Molde leder 3-0, er sannsynligheten stor for at de klarer å holde seg og faktisk vinne kampen. Da er det mye bedre å vente til kampen er over for å få full seier fordi du får 100%. Hvis du hadde valgt cashout på halvtid, ville du bare fått 40%.

Det er en balansegang som noen ganger kan være vanskelig å balansere. Når er det best å bruke cash out, og når er det bedre å vente på det endelige signalet? Kanskje har du en kupong med fem kamper der fire kamper er inne før siste kamp. Teamet ditt tar heldigvis ledelsen, men det føles som om det andre laget vil snu. Siden du har fire kamper klare og den femte kampen på vei inn, vil du kunne få en høy cash out. Hvis derimot laget ditt er under i den siste kampen, vil det være en betydelig lavere cashout.

Teller ikke som bonus

En annen fordel med cashout er at den ikke teller som en bonus. Dermed er det ikke midlertidig, men er alltid tilgjengelig på alle kamper. Det spiller ingen rolle om du legger en kamp eller flere kamper på en og samme kupong. Du kan alltid bli tilbudt cashout på innsatsen din. Dermed er det ingen omsetningskrav eller regler og betingelser som eksisterer med vanlige bonuser. Cashout er derfor mer en ekstra funksjon du kan bruke når det er nødvendig.

Cashout - Betting med cash out på norske oddssider

Er cash out gode eller dårlige?

Alt avhenger av situasjonen. Profesjonelle spillere vil fortelle deg at du aldri skal bruke cashout. De mener at spillselskapene gir for lite tilbake i cashout. Samtidig har vi gitt deg eksempler når det kan være veldig bra med utbetalinger. Svaret vårt er at cashout er bra noen ganger og dårlig noen ganger. Derfor bør du analysere situasjonen før du bruker cashout.